FriskrivningTänk på att allt du gör är du ansvarig för!

fredag 29 juni 2018

Vad hände?

Maj, månaden jag maxade utgifterna...

När jag tittar tillbaks på maj så tänker jag på det fantastiska vädret med högsommarvärme varje dag! Jag har njutit fullt ut hela tiden :)

Jag skaffade oss en Husqvarna robotgräsklippare som jag installerade och sedan byggde ett garage till. Ett bygge som jag gjorde i kanalplast, mitt nya favorimaterial :)

Riktigt kul med en robotklippare till den här tomten. Vi hade en billig variant på förra stället men ville nu ha en robotklippare som klarar att jobba utan uppehåll, till skillnad från mig ;)
Under urvalsprocessen blev jag mer och mer imponerad av Husqvarna och lite förvånad att de är så stora i världen utanför Sverige. Riktigt roligt :)

Fortsatte hemma-pysslandet med att snickra lite på huset och som vanligt hade jag förträngt hur dyrt allt material blir tillsammans. När jag sågat och skruvat ett tag så blev det en trapp från huset ut på altanen. Kul :)

Jag fick göra en rotfyllning som kommer att slutföras efter sommaren med krona osv. Hittills har den kostat drygt 6000;-

Sen hade vi det stora nöjet att få fira att ett av barnen tog studenten, visserligen den 1 juni men kostnaderna togs i maj.

Vidare så fick en av bilarna fick besöka verkstan.
Appropå bilar så blev det ett byte till en fräschare bil än den jag hade. Nu tillhör inte jag dem som byter bil för att få en fräschare bil. Jag är, som jag brukar säga, en slutanvändare av bilar. Den sista användaren innan skroten. Det här är första gången jag köper en bil som inte står på randen till skroten, eller egentligen andra gången faktiskt då fruns bil fortfarande är en bit ifrån skroten.

Det blev några små inköp på aktiefronten. Eftersom jag håller inne med inköpen just nu så har jag inte varit inne på Avanza och inte gjort något investerande alls, tror att det är därför jag inte gjort några inlägg heller.

Allt som allt så har kostnaderna varit höga som skyskrapor men ändå reder vi oss :)
/Guldfirren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar