FriskrivningTänk på att allt du gör är du ansvarig för!

onsdag 10 januari 2018

Höll mig till målet

När jag hörde och läste att Com Hem och Tele2 skulle gå ihop och om dealen till Com Hems aktieägare så var det nära att jag följde impulsen jag fick att köpa några Com Hem aktier.

Tur för mig så fanns det inga pengar i portföljen och jag hann hejda mig från att föra över några kronor för ett litet köp (för mig är ett litet köp 1 - 5 aktier, beroende på pris. Mer troligt upp till 400 kr).
Jag påminde mig om att i  mina mål står det att mina köp ska vara planerade och att jag ska försöka få till ca. 100 kr i utdelning per månad. Då kan jag inte knalla iväg hastigt och lustigt och köpa bara för att det finns chans till ett "klipp".

Så KPH för att jag inte handlade Com Hem idag :)/Guldfirren


post scriptum, KPH är förkortning för Klapp På Huvudet (duktig pojke).

2 kommentarer:

 1. Bra där! Det är svårt men viktigt att hålla sig till sin plan. köpimpulser man får (på aktier) är ofta av ondo och otåligheten är din värsta fiende. Men detta ser man o fattar man inte förrän man hållit på ett tag. Jag tycker det ser bra ut Firren, kämpa på bara!

  SvaraRadera
 2. Tackar tackar :)
  Ja det är verkligen inte lätt när fingret vill klicka på köp lika gärna som en amerikansk polis vill skjuta någon som ser skum ut ;)

  Tack för uppmuntran, det hjälper verkligen :)

  /Guldfirren

  SvaraRadera