FriskrivningTänk på att allt du gör är du ansvarig för!

fredag 5 januari 2018

Köpte Vitec

Nä jag tittade igenom kontot på Avanza så fanns det en lite slatt som jag först tänkte köpa 2 st. KappAhl för, men eftersom jag inte är riktigt säker på hur det blir när de splittar sin aktie.
Så då tittade jag igenom min lista på aktier med priser som slatten kunde räcka till. Vitec fick det bli.

Köpte alltså 1 st. VitecHm.. lite väl impulsivt... mer behärskning och mer planering vore bra.
Det ska jag ha! mer planering!

Fler mål alltså :)

Får skaffa en sida för det./Guldfirren

2 kommentarer:

 1. Så firren hade en egen blogg! Kul att läsa igenom alla dina inlägg. Ser att vi har mycket gemensamt. Jag är lika otålig som du men har väl lugnat ner mig något när det gäller börs och investeringar. Jag skrev ganska omgående ner ett fåtal mål som jag fortfarande håller. Bla. att avsätta pengar direkt från lön och inte väntar och ser vad som blir över. Nu är överföringarna till Avanza att likställa med övriga räkningar jag får varje månad. Betydligt enklare att hantera enligt min hjärna. Du har många innehav, nästan alla är bra skit men du kanske skulle fokusera mer? Kanske välja ut tre fyra som du börjar bygga upp antalet aktier i? Resultatet och utdelningarna ökar och det är roligare när så sker. Men allt händer som sagt inte över en natt, man måste verkligen ha tålamodet i början. När du kommer över en viss gräns så börjar det ta mer fart och du märker att dina ansträngningar ger resultat. Lycka till med ditt fortsatta investerarliv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha visst serru, firren plaskar runt i blogg-bassängen med de stora fiskarna å hoppas på att inte bli uppäten ;)

   Kul att ha hittat någon liknande. Ja det är verkligen fascinerande hur bra det går om man ser till att pengarna till Avanza dras direkt med resten av räkningarna.
   Jag hade inte riktigt fattat hur många olika det var innan jag gjorde sammanställningen. Jag har både på Avanza och Nordnet.
   Är det några av innehavet som du tycker är inte är så bra utan bara skit?

   Låter som en bra idé att bygga på några.

   Ja jag jobbar med tålamodet... men det är såå tråkigt :P

   Tack! Det samma!

   /Guldfirren

   Radera